All
2019-04-23
Vi välkomnar Henrik Josephson till vårt team!

Sustainable Interaction säger hej och välkommen till Henrik Josephson, Medicine Doktor (KI), psykolog och expert på samtalstekniken Motivational Interviewing (MI) med spelproblematik som ett av sina specialområden. MI är ett effektivt verktyg för att motivera den man pratar med till att göra någon form av förändring - så det kan användas av allt från kundserviceagenter till ledare och HR!

Henrik är en välkänd och uppskattad föreläsare och tillsammans med Sustainable Interaction håller han ett flertal olika utbildningar, bland annat:

 • Proaktiva samtal
  MI-baserad metod som motiverar spelaren att spela mer hållbart. En nypublicerad studie visar dessutom att proaktiva samtal kraftigt reducerar så kallad churn rate. Alltså: proaktiva samtal gör kunderna nöjda och får dem att stanna längre.

  Utbildningen sträcker sig över fem dagar och deltagarna får med sig både teori och praktiska verktyg som de får testa under handledning både i säkra miljöer och skarpt på verkliga spelare.

 • MI-utbildning för kundservice-agenter
  Halv- eller heldagsutbildning för agenter som arbetar med kundservice. Under utbildningen får deltagarna praktiska verktyg för att ta svåra samtal med kunder. De får också tillfälle att ställa frågor och praktiskt testa de nya verktygen i en trygg miljö.

 • MI-utbildning för behandlare och terapeuter
  Halv- eller heldagsutbildning för behandlare och terapeuter. Introducerande eller fördjupande utbildning i MI som verktyg för att ta svåra samtal, motivera till förändring och skapa goda relationer med klienter.

Utbildningarna bygger dels på generellt innehåll och är dels skräddarsydda efter era specifika förutsättningar, behov och önskemål. Ingen av utbildningarna kräver någon form av tidigare utbildning eller erfarenhet av MI.

Har du ytterligare funderingar eller önskemål? Hör av dig!