HÅLLBAR BETEENDEFÖRÄNDRING SEDAN 2003

Vi utforskar, utvecklar och förbättrar skärningspunkten mellan psykologi och teknik

sustainable_gambling.png

Sustainable Gambling

Vi erbjuder heltäckande lösningar inom Spelansvar som kan skräddarsys efter era behov. Webbaserade utbildningar, föreläsningar, handledning, Player Tracking System (PTS), självtest och webbaserade självhjälpsprogram för spelberoendebehandling är några av de tjänster och produkter vi erbjuder.

 
conflict_management.png

Konflikthantering & bemötande

Tillsammans med Sveriges ledande experter inom konflikthantering och bemötande, erbjuder vi webbaserade utbildningar, föreläsningar och handledning för dig som arbetar med människor i utsatta situationer.

 
sustainable_care.png

Sustainable Care

Tillsammans med våra psykologer och experter erbjuder vi webbaserade utbildningar, föreläsningar och handledning inom Motiverande Samtal. Vi erbjuder också webbaserade självhjälpsprogram för spelberoende behandling. Framöver också behandling inom alkohol- och narkotikaberoende samt datorspelsberoende.

 
ipad_portrait.png
 

OM OSS

Sustainable Interaction har arbetat med att hjälpa människor att förändra beteenden genom psykologibaserade tekniska lösningar i över 20 år. Vi erbjuder webbutbildningar, analysverktyg och behandlingsprogram och arbetar med kunder över hela världen. 

Hos oss arbetar psykologer, experter på spelansvar och spelberoendebehandling, programmerare, UX-designers, grafiker, filmare, kommunikatörer och manusförfattare. Vi är det lilla bolaget med de stora lösningarna.

Alla våra utbildningar är baserade på psykologisk teori och granskas löpande av våra experter för att erbjuda såväl ny och validerad teori som fungerande metoder för praktisk tillämpning. Vi levererar både skräddarsydda helhetslösningar och generella insatser inom spelansvar, spelberoendebehandling, säkerhetsutbildning och behandlingsmetodik.

Vi ser ljust på framtiden och kommer att fortsätta arbeta obevekligt för att förbättra våra kunders och deras organisationers liv. Oavsett om det handlar om ansvarsfulla spelprogram eller innovativa verktyg för att förbättra livskvaliteten för patienter kommer hållbar interaktion att vara i framkant.


 

ETT URVAL AV KUNDER

 
 
 
 

VI SOM JOBBAR HÄR

 
johan_brandsten.png

Johan Brandsten

Chief Executive Officer

christofer_hagstedt.png

Christofer Hagstedt

Chief Business Development Officer

karin_af_forselles.png

Karin af Forselles

Customer Relationship Manager

thomas_nilsson.png

Thomas Nilsson

Certified Psychologist

jakob_jonsson.png

Jakob Jonsson

Certified Psychologist & PhD

henrik_josephson.png

Henrik Josephson

Med. Dr. & Psykolog

fredrik_naslund.png

Fredrik Näslund

Project Manger & Media Producer

henrik_johnsson.png

Henrik Johnsson

System Developer

linnea_cederlund.png

Linnea Cederlund

Copywriter

david_holm.png

David Holm

Software Developer

katarina_molander.png

Katarina Molander

Project Manager

NYHETSBREV